Winkel

De Deventer Koekwinkel is een begrip. Niet alleen in Deventer, maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten. Toeristen die de Hanzestad bezichtigen, brengen zonder meer een bezoekje aan dit authentiek stukje Deventer. Dit Charles Dickens-achtige winkeltje vol lekkernijen uit grootmoeders tijd doet u met recht watertanden.

Natuurlijk vindt u alle originele producten van Jb. Bussink in ons assortiment, maar daarnaast ook allerlei andere authentieke lekkernijen zoals oudhollands snoepgoed, chocolade en butter fudge. Dit knusse winkeltje is altijd een bezoekje waard, ook als u alleen maar even wilt rondneuzen en de tijd van weleer wilt ruiken, proeven en ervaren.

Brink 84

Het pand waarin de Deventer Koekwinkel is gevestigd dateert van ongeveer 1850 en sinds 1958 is Jb. Bussink er in gevestigd. In het winkelgedeelte was voor die tijd een sigarenwinkel gevestigd. De rest van het pand werd bewoond. Het hele pand zit vol met originele details. Brengt u een bezoekje aan de Deventer Koekwinkel, neem dan vooral de gelegenheid om rustig even rond te kijken en de vele oude reclamematerialen en andere originele Deventer Koek-souvenirs te bewonderen.